Aadress võimaldab salvestada vestlussõnumeid 24 tundi; tea, kuidas aktiveerida

Nüüd saab videovestluse sõnumeid salvestada ja vaadata kuni 24 tundi pärast nende avamist. Seda valikut saab aktiveerida individuaalselt iga vestlusega sõpradega seadetes - vaikimisi kustutatakse grupivestlused ühe päeva pärast. Seni kustutasid rakendused dialoogid kohe pärast seda, kui kaks inimest vaatavad sõnumite sisu.

Menetlus on saadaval ja seda saab teha Android või iPhone (iOS) telefonides. Vaadake järgmist õpetust, kuidas konfigureerida videovestlust, et salvestada või kustutada vestlussõnumeid vastavalt oma eelistustele.

LUGEGE: Rakendus muudab sinu emotikonideks ja aitab flirtida; kontrollige seda

Toode võimaldab salvestada vestlussõnumeid 24 tundi

Tahad osta mobiiltelefoni, telerit ja teisi soodushinnaga tooteid? Tea Võrdle

1. etapp. Avage vestlus sõbraga sõbral ja puudutage seadete avamiseks vasakus ülanurgas asuvaid kolme triipu. Seejärel vali "Kustuta vestlused";

Juurdepääs videovestluse seadetele, et võimaldada sõnumite kustutamist ainult 24 tunni pärast

2. samm. Valige, millal sõnumid kustutatakse: kohe pärast vaatamist või 24 tundi pärast vaatamist.

Vaba kasutaja saab valida, kas vestlussõnumid kustutatakse kohe või ainult 24 tunni pärast

Seal. Võtke vihje, et hoida sõnumeid ja vestlusi pikemalt vaadata vestluse ajal.

Mis on parem: Instagram või Instagram? Te ei saa sellele teemale vastata

Galerii fotode saatmine toote järgi