Kes näeb WhatsAppi olekut? Lugege, kuidas privaatsust kontrollida

WhatsAppi oleku privaatsuse muutmine on oluline, et kontrollida, kes näevad teie ajutisi postitusi messengeris. Olekutööriist võimaldab teil avaldada 24-tunnise sisu, mis on sarnane Instagrami lugudele, Facebookile ja Messengerile.

WhatsAppis on kasutajal neli jagamisvalikut: kõigi kontaktidega; kõik, kuid blokeeritud; ainult valitud sõpradega või ei kuvata kellelegi. Rakenduses Android ja iPhone (iOS) kasutatava funktsiooni seadistamine toimub samm-sammult.

WhatsApp: uudishimulik olekufunktsioon

WhatsApp vastu MSN Messenger: mäletan funktsioone, mis tähistasid hooaja

Android samm-sammult

1. samm. Avage WhatsAppi peamenüü ja puudutage Settings. Järgmisel ekraanil valige suvand "Konto".

Juurdepääs oma WhatsAppi konto seadetele

2. etapp. Menüüs "Privaatsus" puudutage oma lugude privaatsuse seadistamiseks "Olek".

Juurdepääs oleku seadetele

Samm 3. Vaikimisi kuvab WhatsApp Status teie postitused kõikidele teie kontaktidele. Valikus "Minu kontaktid" saate luua blokeeritud inimeste nimekirja, kes ei saa teie postitusi vaadata. Need kontaktid blokeeruvad teiega ainult olekus.

Loo blokeeritud oleku kontaktide loend

4. etapp. Piiratud nimekirja loomiseks valige funktsioon "Jaga ainult". Seejärel valige üks või mitu inimest, kes näevad teie olekut. Samuti võite loendi tühjaks jätta, ilma et keegi teine ​​oleks valinud, nii et teie staatus oleks nähtav ainult teile.

Valige oleku kuvamiseks kontaktid

Samm-sammult iPhone (iOS)

1. samm. Avage WhatsApp "Settings" ja puudutage valikut "Account".

Juurdepääs iPhone'i jaoks WhatsAppi konto seadetele

2. samm. Puudutage "Privaatsus", seejärel menüü "Olek".

Reguleeri olekutööriista privaatsust

3. etapp. Olek on algselt konfigureeritud, et jagada oma postitusi kogu kontaktide ajakavaga. Blokeeritud kontaktide valimiseks puudutage "Minu kontaktid". Inimesed saavad endiselt rääkida tavaliste sõnumite kohta.

Valige kontaktid, kes ei saa teie olekut vaadata

4. etapp. Kui soovite luua rohkem suletud rühma, millel on juurdepääs teie väljaannetele, valige "Jaga ainult" ja valige üks või mitu kontakti. Te ei saa ka kedagi valida ja ülaosas puudutada "Ok", et muuta oma staatus kõigile nähtamatuks.

Valige üks või mitu kontakti, mis saavad teie olekut vaadata

Kuidas rääkida kellegagi WhatsAppist kontaktid lisamata? Avasta foorumis.