Kuidas vältida PS4 privaatsusseadete järgimist

Uuenduse PS4 5.00 kasutamisel ilmnes võimalus, et PlayStation Networkil on võimalik jälgida kõiki kasutajaid. Varem oli funktsioon "järgima" ainult Sony enda stuudiotele, tootjatele ja juhtidele. Uudsus võib kahjustada teie privaatsust võrgus, sest isegi need, kes ei ole sinu sõber, võivad saada teavet oma mängu aja, enamiku mängitud pealkirjade, trofeede, sõprade nimekirja või jagatud ekraanide ja videote kohta. Lugege, kuidas takistada ja konfigureerida konsooli võrgus järgijate rolli privaatsust:

PS4 uuendatakse versiooniks 5.00; teate, milliseid muudatusi

Privaatsuse konfigureerimiseks peate olema PS4-ga uuendatud versioonis 5.00. Selleks saate konsooli värskendada.

Seejärel toimige järgmiselt.

Kuidas vältida PS4 privaatsusseadete järgimist

1. samm. Avage menüüs "Seaded";

Kuidas vältida PS4 privaatsusseadete järgimist

2. etapp. Valige "Account Management";

Kuidas vältida PS4 privaatsusseadete järgimist

3. samm. Valige "Privaatsusseaded";

Kuidas vältida PS4 privaatsusseadete järgimist

4. samm. Minge valikule „Sotsiaalne”;

Kuidas vältida PS4 privaatsusseadete järgimist

5. samm. Nüüd minge "jälgijate" juurde;

Kuidas vältida PS4 privaatsusseadete järgimist

6. samm . Vali "Vali, kes saab teid jälgida", menüü ja muuta valikut "Ainult sõpradeks";

Kuidas vältida PS4 privaatsusseadete järgimist

7. samm. Pärast samme vali "Kinnita";

Kuidas vältida PS4 privaatsusseadete järgimist

Niisiis, ainult see, kes PSN-is on sinu sõber, võib teid jälgida. Kuid vaikimisi järgib sõber juba teie tavapäraselt, nii et midagi ei muutu. Uus seade aga takistab võõrastel juurdepääsu teie PSN-i veebipõhisele teabele PS4-s.

Kas sa arvad, et PlayStation 4-s on midagi puudu? Te ei saa sellele teemale vastata