„TIME“ käivitab „delete to all” funktsiooni; vaata, kuidas see toimib

Parex on käivitanud funktsiooni, mis võimaldab meil vestlusest sõnumeid lõplikult eemaldada. Sarnaselt WhatsAppi "kustutada kõigile", kustutab kustutatud sisu kõik seadmed, sealhulgas kontaktid üksikute vestluste või rühmade kaupa. Vestluse ajalugu ütleb teile, kui midagi on eemaldatud. Teksti, GIF-i ja helisalvestisi saab ilma tähtajateta kustutada, samas kui pildid ja videod on rakenduses vaikimisi juba hävitavad. Järgnevas juhendis saate kasutada uut sõnumitooja funktsiooni.

Kuidas kasutada Snap-kaarti

Galerii fotode saatmine toote järgi

1. juhis

Juurdepääs individuaalsele või grupivestlusele

2. samm. Leidke sõnum, mida soovite kustutada, ja hoidke seda all, kuni näete hüpik-õhupalli. Puudutage valikut "Kustuta";

Hoidke kustutamiseks sõnumit

3. etapp hoiatab, et eemaldamine ei garanteeri, et sõbrad pole sõnumit näinud. Seda seetõttu, et funktsiooni saab rakendada mis tahes sõnumile, isegi kui see on vana. Kuid see ei takista kontakti nägemast, kas olete võrguühenduseta või rakenduse vananenud versioon.

Lõpuks puudutage "Kustuta vestlussõnum". Vestluse ajaloos kuvatakse hoiatus, et sisu on eemaldatud.

Vestlusajalugu näitab, millal sõnum on kustutatud

Snapchat: Miks ma ei saa ekraanipostitust? Esitage oma foorumis küsimusi.