YouTube'i kanali blokeerimine telefonist

Saate YouTube'i kanali blokeerida Android ja iPhone (iOS) rakendusest. Aktiivse funktsiooniga ei saa blokeeritud profiil teie videoid kommenteerida ega privaatsõnumeid saata. Teie kanali sisu saab siiski vaadata ja hääletada. Funktsioon sobib ideaalselt kõigile, kes soovivad takistada teatavat kontot ebameeldivate või isegi solvavate kommentaaride tegemisel.

Kui soovite tegevuse tagasi võtta ja profiili blokeerida, korrake lihtsalt toimingut ja soodustused taastatakse kohe. Järgmises juhendis vaadake, kuidas blokeerida ja blokeerida oma rakenduses YouTube'i rakendust oma nutitelefonist. Protseduur viidi läbi Apple'i iOS 12-ga iPhone 8-ga, kuid nõuanded kehtivad ka Google'i süsteemiga seadmete jaoks mõeldud rakenduste versiooni puhul.

Kuidas kasutada YouTube Go'i rakendust, mis ei vaja pööramiseks head Internetti

Lugege, kuidas blokeerida YouTube'i kanaleid oma mobiiltelefonis lihtsal viisil

Tahad osta mobiiltelefoni, telerit ja teisi soodushinnaga tooteid? Tea Võrdle

1. samm. Avage kanal, mida soovite blokeerida, ja puudutage ekraani paremas ülanurgas olevat nuppu. Avanevas menüüs avage "Blokeeri kasutaja";

Blokeeri kasutaja YouTube'is

2. samm. Lõpuks kinnitage lukk "lukk";

Kinnitage YouTube'i kanalilukk mobiililt

3. samm. Kui soovite avada, siis minge tagasi kanali juurde ja puudutage nuppu üleval paremas nurgas. Lõpuks puudutage "Unblock User" ja kinnitage toiming.

Kasutaja blokeerimine YouTube'is mobiiltelefoni kaudu

Seal. Kasutage ära näpunäiteid, mis hoiavad teatud kasutajaid teie YouTube'i videote kommenteerimisel.

Kuidas reklaamida algaja YouTube'i kanaleid? Kasutajad vastavad foorumile.

YouTube'i rakenduse sulgemine ja videote kuulamine